1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. Conveni de patrocini amb...

Avui, 9 de juny de 2022, PFB Serveis Funeraris i l’Orfeó Badaloní l’Ateneu s’han trobat per signar un conveni de patrocini.

 

Ana M. Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, i Ricard Abellán, president de l’Orfeó Badaloní, signant el conveni de patrocini a dijous 9 de juny de 2022

L’Orfeó Badaloní, una entitat emblemàtica de Badalona que està a punt de tancar la celebració del seu centenari i que té com a finalitat la creació i el foment de la cultura, sempre ha manifestat la seva voluntat de col·laborar i relacionar-se amb aquelles institucions o entitats que treballen pel foment de la cultura i del teixit associatiu existent a Badalona.

En aquest sentit, PFB Serveis Funeraris, continuarà fins a finals d’any donant suport econòmic als actes culturals que programarà l’entitat i especialment el concert del centenari, De l’òpera al Musical, que tancarà amb la celebració de cent anys d’història.

Aquest, se celebrarà el pròxim 26 de juny  a les 19 h al Teatre Zorrilla de Badalona, i pretén ser un homenatge a tots els mestres, sots directors i mestres que han fet possible la trajectòria musical i coral de l’Orfeó, per la qual hem estat guardonats enguany per la Federació de Cors de Clavé als Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X