1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. VEREDICTE CONCURS FOTOGRÀFIC I...

El dia 15 de setembre es va dur a terme el veredicte del concurs fotogràfic del centenari de l’Orfeó Badaloní, amb un jurat format per un representant de cada una de les entitats organitzadores: Joan Sancho Paytoví, Carlos Soler Martínez i Josep Lluís Garcia Surrallés.

Després d’examinar detingudament les 127 obres presentades, van acordar emetre el següent veredicte:

1r premi: EL MONO, d’Emili Combalia Moll

2n premi: QUEIX DE BADALONA CAP AL SOL NAIXENT, de Jesús Ortega Peris

3r premi: DALT LA VILA, de Jesús Crespo Masferrer

Les 45 millors fotografies estan exposades al Refugi de Badalona (Plaça de la Vila) des del 29 de setembre i fins el 27 d’octubre, dia en que es farà el lliurament dels premis.

PREMI VOTACIÓ POPULAR

Encara queda decidir quina és la foto que s’endurà aquest premi. Qualsevol persona pot participar en aquesta votació popular. Teniu dues opcions per fer constar el vostre vot, fins el 26 d’octubre:

  • Presencialment en el Refugi
  • Emplenant i enviant AQUEST FORMULARI amb el número de la fotografia que voleu votar (només s’accepta una resposta per dispositiu)

Si passeu el cursor per damunt de la fotografia veureu el seu número, i si li feu clic l’ampliareu (tingueu en compte que les imatges que aquí es mostren són miniatures i es veuen a molt baixa resolució. No deixeu de clicar i veure-les en la seva màxima magnificència)

Participeu i voteu la foto que més us agradi!

 

 

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X