1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Activitats
  6. /
  7. Esbart Sant Jordi
  8. /
  9. Últimes actuacions de la...

El passat dissabte 16 de juliol, i per acabar la temporada, el Cos de Dansa de l’Esbart Sant Jordi va fer un doblet amb dues actuacions.

Va començar la tarda als pares Carmelites de Badalona, on se celebrava la festivitat de la Mare de Deu del Carme. Un cop acabada la missa de les 7 de la tarda que es feia especial per aquest festivitat, els assistents van passar cap al pati interior del pares carmelites on ja hi havia l’esbart preparat per començar.

Van ballar un resum de les danses que ha estat fent aquest anys: Majorales d’Ulldemolins, les jotes mallorquines, i per acabar Majorales d’Horta. Cal dir que, tot i els canvis de vestuari que s’havien de fer molt ràpids, les danses es van anar fent a molt bon ritme, sense temps d’espera. Especial menció a les danses mallorquines, un ball de plaça i on els dansaires en van fer gaudir molt al públic.

I acabada aquesta actuació, els dansaires van marxar el més ràpid possible cap a la rambla, on hi tenien la segona actuació del dia. Les havaneres amb el cantautor Lluís PLATERO. Aquest es un espectacle que tot i que ja fa uns anys l’esbart hi col·labora cada estiu, ni el públic es cansa de veure’l i escoltar, ni els dansaries de ballar-lo. Es tracte d’un espectacle on es van alternant cançons i poemes que son escollits per mateix rapsoda que els recita, seguint la temàtica de l’espectacle: el mar. Una vegada més, doncs varem gaudir d’aquest espectacle en el millor lloc de Badalona, a la mateixa rambla al racó d’en Gual. Molt recomanable per aquells que encara no hagueu tingut l’ocasió de veure’l, tot i que ara ja haureu d’esperar fins l’any vinent.

Moltes felicitats a l’esbart per aquest temporada!!!!! I esperem veure’ns al setembre amb més actuacions.

Orfeo Badaloni- Esbart Sant Jordi-Cos-de-Dansa
Alguns integrants del Cos de Dansa de l’Esbart Sant Jordi
No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X