1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Uncategorized
  6. /
  7. Trobada de Corals Infantils...

El Coro de Niños Cantores de Córdoba va ser creat pel mestre Herbert DIEHL el 1956. Quatre anys després, juntament amb Dora FEITH, va fundar l’escola sota el mateix nom del cor. A dia d’avui, l’Institut Niños Cantores de Córdoba de Domingo Zípoli és l’única institució coral d’Argentina i Sud-Amèrica que compta amb els nivells Inicial, Primària, Secundària i Superior.

El 1962 el cor argentí viatja per primera vegada a Europa, començant així un escalonat de festivals i concerts per arreu del món que van succeir-se fins el 1997, arreplegant durant aquelles gires diversos premis, mencions i honors que van erigir-los com una de les formacions corals infantil i juvenil de més renom del continent sud-americà.

Aprofitant la gira organitzada per aquest octubre, amb ciutats de destí com Roma, Berlí i Barcelona entre d’altres, el cor Niños Cantores de Córdoba van avenir-se a compartir una trobada musical amb una de les formacions vocals infantils de l’Orfeó Badaloní, el Cor Corxeres.

De manera que la tarda del passat diumenge 22 d’octubre els quaranta tres nens i nenes de la coral argentina, dirigides per la mestra Milagro BRÜNNER, i els/les nostres vuit corxeres sota la direcció de Marta MATEU, van compartir l’escenari improvisat del Badiu Tolrà, per delícia de tot el públic assistent.

Ambdues corals van escollir per l’ocasió un variat repertori que no es deixava catalogar per un o altre estil, interpretant des de peces religioses a cançons populars d’arreu del món, totes elles executades amb la sonoritat i tendresa que només és capaç aconseguir-se amb veus blanques.

Cal mencionar la disciplina i enteresa que va mostrar la coral argentina damunt de l’escenari, òbviament habituada a concerts i festivals de gran format, i a les peces que van acompanyar amb danses tradicionals i coreografies de la seva terra, dotant el concert, si encara més, d’una vistositat i color extres.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X