1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Agenda
  6. /
  7. Música
  8. /
  9. OCTUBRE, la nova producció...

La Federació d’Ateneus de Catalunya, A Grup Vocal i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya  varen estrenar el passat 30 de setembre una nova producció pròpia, l’espectacle musical OCTUBRE. Cançons per la llibertat, sota la direcció artística de Marc SAMBOLA i amb coreografies de Montse COLOMÉ.

El repertori esdevé un recorregut per diversos temes del moviment musical conegut com Nova Cançó, i posteriorment Cançó Catalana, popularitzats entre els anys 1958 i 1987. Contagiant-se també del caire reivindicatiu d’aquell moviment artístic, OCTUBRE. Cançons per la llibertat es presenta com una invitació a reflexionar sobre l’estat actual del nostre país i els esdeveniments ocorreguts els darrers mesos.

Així doncs, i mantenint intactes les melodies, en l’acte van poder escoltar-se temes de Lluís LLACH –com L’estaca, Abril 74 o Ítaca– i Maria del Mar BONETQuè volen aquesta gent?–, a més de cançons més recents com Agafant l’horitzó de TXARANGO, que pràcticament va esdevenir un himne, o Octubre 17 amb lletra de l’actriu Lali BARENYS i música del mateix Marc SAMBOLA.

A través de la web de la XTAC, els ateneus de la xarxa poden accedir a la fitxa específica de l’espectacle, i contractar-lo a un preu especial. Per la resta d’ateneus que hi estiguin interessats, cal contactar amb la Federació per via telefònica (93 268 81 30) o bé al correu electrònic ateneus@ateneus.cat.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X