1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. Obsequiats per part dels...

Com cada any quan s’acosta Nadal, els Amics del Pessebre de Badalona organitzen a la Sala d’Exposicions El Refugi de la plaça de la Vila la Mostra de Pessebres de Badalona. Els Amics del Pessebre de Badalona és una entitat sense ànim de lucre dedicada a fer pessebres. Treballen durant tot l’any per tal d’oferir als badalonins els seus diorames i compartir amb tothom la seva passió per aquesta tradició. Enguany, ha estat la 23a edició i ha estat disponible des de finals de novembre fins al 5 de gener.

D’entre un total de 27 diorames amb estils variats, alguns més tradicionals i altres més moderns, i un gran pessebre tradicional de suro, també hi era un diorama especial, en col·laboració amb l’Orfeó Badaloní l’Ateneu i amb motiu de la celebració del nostre centenari.

En acabar la Mostra, hem contactat amb els organitzadors i ens han fet un donatiu d’un dels diorames confeccionat pels seus pessebristes, en Bartomeu Majoral. Tradició i innovació es combinen magistralment en els diorames d’aquest pessebrista, que sap plasmar-hi les seves idees amb enginy i estil propis. El diorama té per nom ”Naixement sota el pont” i el podreu trobar situat al menjador de l’Espai Tolrà, on el tindrem exposat temporalment.

N’estem molt agraïts!

Diorama Naixement sota el pont| Autor: Bartomeu Majoral

A Josep i Maria, avui potser els seria més fàcil aixoplugar-se sota un pont que buscar una establia a la nostra ciutat.

Lamentablement, imatges semblants a la del diorama podem veure-les a les nostres contrades.

 

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X