1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Orfeó Badaloní
  6. /
  7. Entitat
  8. /
  9. Espai Tolrà, el nou...

El passat dimecres 8 de juny l’Orfeó Badaloní va arribar a un acord amb la propietat de la finca del carrer Enric Borràs 21 per llogar aquest espai durant un termini de 15 anys. Aquesta decisió ha estat resultat com a conseqüència de la falta d’espai que patia l’Entitat per a poder realitzar la seva activitat diària i que ja portava arrossegant des de feia uns quants d’anys.

Ara, les activitats que actualment estan més desplaçades del nostre local podran compartir un mateix espai, ampli i adeqüat a les seves necessitats, a pocs metres de la nostra seu del carrer Marina. També amb aquesta iniciativa podrem donar cabuda a les noves activitats que a partir de setembre incorporarem a la dinàmica de la nostra Entitat.

Tota la Junta Directiva ha estat promotora d’aquest acord però especialment la intervenció de Jordi BALLESTEROS, com a responsable de l’Àrea de Nous Projectes,  ha estat determinant per la consecució d’aquest tracte. Tampoc volem deixar d’agrair la mediació de Finques Nadal per fer possible un tracte amb condicions tan favorables per ambdues parts.

Aquest edifici modernista del 1909, obra de l’arquitecte Joan AMIGÓ i BARRIGA, forma part del catàleg de patrimoni de Badalona pel seu estil, essent una mostra de integració de la vida industrial i civil de principis del segle XX. Per nosaltres serà un repte i un honor donar-li el protagonisme que mereix, donant-li vida, utilitat i dinamisme, i col·laborant a la seva conservació.

Estem tots d’enhorabona, ja que tornem a donar un nou pas que ens apropa més al model d’Entitat que varem acordar en el Plà Estratègic, iniciat ara fa 6 anys, i esperem que sigui una nova oportunitat per assolir els nostres objectius com a Entitat cultural que treballa per Badalona des de la Catalanitat.

Orfeó Badaloní - Espai Tolrà
Façana del nou Espai Tolrà
No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X