1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Uncategorized
  6. /
  7. L’Orquestra Baetulo acompanya els...

El passat divendres 23 de novembre l’Orquestra Baetulo i el Cor de Noies de l’Orfeó Català varen acompanyar al grup Amics de les Arts, al Palau de la Música, en el darrer concert que tancava la gira de presentació del seu últim disc, Symphonic Project.

El Palau va acollir més de dos mil fans i seguidors que varen poder viure un dels concerts més emotius i emblemàtics que el mític grup ha interpretat a lo llarg de la seva carrera artística, doncs també encaixava aquest el comiat d’un dels components fundadors del grup, l’Eduard COSTA.

Dirigits per Francesc MARTORELL –coautor dels arranjaments orquestrals-, els nostres quaranta tres músics integrants de l’orquestra han viscut una setmana frenètica d’intensos assaigs i proves de so, culminada per l’assaig general amb públic que va tenir lloc a l’Auditori de Sant Cugat el dia abans.

S’ha de dir també que la gesta ha estat possible gràcies a la col·laboració de varies persones implicades en la producció i coordinació dels assaigs, com la nostra infatigable companya de producció Yaiza CORTÉS, que ha estat des de l’inici al costat dels nostres músics.

Encara, però, no ha arribat el moment del merescut descans per als músics baetulins, doncs el 15 de desembre participen en el concert commemoratiu del 150è aniversari de l’Església de Sant Josep de Badalona i benèfic de la Marató de TV3, i el 16 en el Concert de Nadal a la Basílica de Santa Maria del Pi, a Barcelona.

Us deixem amb el genial article d’Elena BULET que s’ha publicat a l’espai digital La Tornada, i a la revista digital Enderrock hi podeu trobar un munt de fotos del concert.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X