1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Orfeó Badaloní
  6. /
  7. Entitat
  8. /
  9. L’Orfeó participa un any...

Des de fa 28 anys la Federació d’Ateneus de Catalunya organitza els PREMIS ATENEUS, una cerimònia que té la finalitat de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Les entitats premiades rebran un reconeixement i una dotació econòmica amb la voluntat de promoure la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les sis categories proposades. Enguany, l’Orfeó Badaloní es presenta a la candidatura de Treball en Xarxa amb el projecte Corals Escolars (Cant a l’Escola).

L’any 2016 l’Orfeó Badaloní va presentar-se a la categoria de Capacitat d’Innovació amb el projecte de l’Agenda Musical Badalona, en la que va aconseguir la tercera posició.

Totes les candidatures presentades a la 28ª edició del certamen opten, a més, a rebre el Premi a la Votació Popular, gràcies a la col·laboració del Diari ARA (excepte les del premi Jove, Proposa). Aquest portal permet obrir la votació a la ciutadania per a votar una candidatura de cada categoria. L’entitat de la candidatura més votada serà obsequiada amb una subscripció d’accés digital il·limitat durant un any al diari i una col·lecció de llibres d’interès cultural.

Per votar la candidatura de l’Orfeó Badaloní no més cal que accediu a la web de la votació i fer clic a la nostra candidatura. Tenim de plaç fins el 11 de novembre de 2017.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X