1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. Lliurament de premis del...

El passat dissabte 15 de gener a les 12 h vam celebrar al badiu de l’Espai Tolrà el lliurament de premis del Joc de l’Orfeó. Va ser un acte en el qual van assistir tant els organitzadors com els participants del joc. Finalment, vam poder conèixer qui s’amagava sota cada pseudònim i sota cada guanyador. Tots tres guanyadors eren socis de l’OB, i a continuació us els descobrirem:

En primer lloc, qui va obtenir el 1r premi i va emportar-se l’Smartbox de tres dies amb encant va ser la PITUSA, que realment era la Maribel Jordà Vidal. El 2n premi era d’en SASE, que va guanyar un sopar per a dues persones patrocinat per Tariq Badalona. L’afortunat va estar l’Albert Sánchez Segura. Per últim, i amb el 3r premi, la Mònica Segura Real, que s’amagava sota el pseudònim de PITU, va aconseguir, gràcies a la Federació d’Ateneus de Catalunya, una entrada molt privilegiada per veure l’assaig general de l’òpera Pelléas et Mélisande al Liceu de Barcelona, el 26 de febrer de 2022.

Els guanyadors del Joc de l’Orfeó (d’esquerra a dreta): Sase, Pitu i Pitusa

Com no, la resta de participants també va patir intentant endevinar totes les preguntes, així que també mereixien un obsequi, que en aquest cas van ser llibres cedits per Dringa. Per això, cadascú va triar, seguint l’ordre del rànquing, el que més li agradava. D’entre els llibres que van poder seleccionar es trobaven Sumaríssim 70143: Francesc Massanas Agustí, per Jordi Colomí Massanas, Educació, país, llengua, per Jordi Monés i Pujol-Busquets i Betúlia, de Maria Aurèlia Capmany.

Organitzadors i participants del Joc de l’Orfeó

 

Enhorabona als guanyadors i per molts més jocs de l’Orfeó!

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X