1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. GENERACIÓ DM, nova incorporació...

Iniciem l’any engrandint la nostra Entitat amb la incorporació de la companyia de teatre GENERACIÓ DM, que, Juntament amb les companyies El Nucli Teatre, la recent reformulada OB Teatre, l’OCA Underground i la formació polivalent A-Grup Vocal, conformaran els eixos de l’Orfeó per tenir mes presència a Badalona en quant producció teatral, als que s’hi aniran sumant els actuals membres de les línies de formació de l’Aula de Teatre i Teatre Musical que ja porten un parell d’anys funcionant amb una bona dinàmica.

Generació DM és una productora de teatre musical nascuda a Barcelona l’any 2013 especialitzada en la creació de musicals de temàtiques socialment rellevants, sempre des del punt de vista de l’humor, gràcies a l’impuls i la iniciativa dels seus dos fundadors: Xavi MORATÓ, guionista, i Gerard SESÉ, compositor, músic i productor.

Les seves anteriors obres, ‘Generació de Merda’ i ‘El futbol és així (de gai)’, han fet temporada als teatres Regina, Poliorama, Eixample i Gaudí. I properament podrem gaudir de l’espectacle infantil ‘Pinta’m’, projecte en el que estan treballant actualment, i que es representarà al Teatre Aquitània a partir del mes de febrer.

Actualment la companyia aixopluga set actrius i actors, als qui donem la benvinguda i desitgem que aviat es trobin com a casa, i esperem que per molts anys puguem comptar amb la seva col·laboració i gaudir de les seves produccions.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X