1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. Fes teva la història...

Amb motiu del seu centenari, l’Orfeó Badaloní l’Ateneu presenta ‘’Cent anys i un dia’’,  el nom que uneix tres volums que recullen en aproximadament mil pàgines la història d’aquest centre de referència per la cultura de la ciutat de Badalona. Els llibres es vendran junts dins d’un estoig i se’n farà un tiratge limitat. Per tant, es convertiran en una peça de col·leccionista. Els volums inclouen imatges inèdites de la història de l’entitat i episodis de l’associació que fins ara no havien estat publicats.

‘’Cent anys i un dia’’ ha estat escrit per Jordi Albaladejo: historiador, membre de Cerquem les arrels, centre de recerca històrica d’Alella, i autor de diversos llibres d’història local badalonina i alellenca. L’autor ha fet una recerca històrica en diversos arxius, tant de Barcelona com de Badalona, entre ells el de l’OB, durant més de tres anys, per tal de poder recrear, amb tot luxe de detall, el dia a dia de l’Orfeó des de 1921 fins avui.

Per tal d’afrontar les despeses de la seva edició amb tots els processos que comporten, com el disseny i la maquetació, la correcció i la impressió, s’ha engegat una campanya a Verkami, una plataforma per finançar projectes de forma col·lectiva, involucrant al públic en una nova experiència cultural on tothom que vulgui hi pot participar.  A partir d’avui a les 11 h,  i durant trenta dies, els mecenes podran fer les seves aportacions i seran agraïts amb diverses recompenses, com l’aparició del seu nom als llibres o un val per bescanviar en entrades de les activitats de l’OB. Entre les recompenses per empreses, podem trobar formar part dels patrocinadors principals de l’acte central de celebració del centenari o dels Socis Protectors de l’entitat.

Per realitzar aportacions o compartir l’enllaç, es podrà fer servir el següent: vkm.is/ob100

 

FAQS

Què és un Verkami?

Verkami és una web basada en el ‘’crowdfunding’’, que es tracta de la cooperació, atenció i confiança col·lectiva de persones que treballen conjuntament i inverteixen diners en altres recursos junts, normalment per Internet, per donar suport als esforços iniciats per altra gent o organitzacions.

A canvi de les seves aportacions, els mecenes obtenen grans recompenses. Per exemple, al nostre projecte, pots aconseguir que surti el teu nom als llibres.

Com puc fer la meva aportació al projecte?

Durant els 30 dies en què el projecte està en període de recaptació, com a mecenes pots fer el teu compromís d’aportació al projecte mitjançant targeta bancaria (crèdit o dèbit) a través de la passarel·la de pagament del BBVA i, en els projectes que ho hagin habilitat, també a través de PayPal.

En cap cas Verkami té accés a les teves dades bancàries. Són les passarel·les de pagament segures qui gestionen els teus compromisos d’aportació.

Què passa si faig una aportació i no s’assoleix l’objectiu?

Verkami funciona amb el finançament de ”tot o res”. Cada projecte té un objectiu de finançament establert pel seu creador i 40 dies o menys per a aconseguir-lo. Finalitzat el termini de recaptació de la campanya existeixen dos escenaris:

Que s’hagi arribat al 100% de l’objectiu de finançament o s’hagi superat:  En aquest cas el creador rep els diners recaptats descomptant els serveis de *Verkami.

Que no s’hagi recaptat el 100% de l’objectiu de finançament: En aquest cas es retornen totes les aportacions als mecenes. No es cobrarà res, ni a l’autor ni als mecenes.

Què puc fer jo com a mecenes perquè el projecte tingui èxit? 

De fet ets pràcticament indispensable. Els projectes de verkami es donen a conèixer sobretot pel boca orella, ja sigui al món real o a través de la xarxa. Si creus que projecte és interessant fes-ne tota la difusió possible i augmentaràs les seves possibilitat d’èxit.

Segurament us quedaran més dubtes. Si voleu obtenir totes les respostes a les vostres preguntes, visiteu les Preguntes Freqüents de Verkami

Fes teva la història de l’Orfeó Badaloní, sigues mecenes dels llibres del centenari!

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X