1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Agenda
  6. /
  7. Música
  8. /
  9. Els A Grup Vocal...

Aquest 2017 ha estat un període de molta activitat, nous reptes i força novetats per A Grup Vocal. Des que van sortir del programa Oh Happy Day, de TV3, ha estat un dels grups més prolífics i sòlids del concurs i no han parat d’actuar arreu de Catalunya, no només amb els concerts com a grup, sinó també amb altres projectes que s’han consolidat al llarg d’aquest últim any.

“Ens sentim còmodes a la televisió”
Un dels projectes més destacats ha estat, sens dubte, la participació al concurs Acapela, del canal 0 de Movistar+, en el que van quedar finalistes competint amb altres grups d’arreu d’Espanya. Marc FABREGAT, cantant d’A Grup Vocal, explica que ‘el pas per aquest programa s’ha traduït en una aposta clara per la música a cappella i l’ús del beatboxing com a únic mitjà per fer caminar el conjunt de veus‘, i assegura que la convivència amb la resta del grup a Madrid durant durant la gravació del concurs ‘ha tingut un efecte molt positiu en el creixement personal com a grup’. El plató del programa Acapela, però, no ha estat l’únic que han trepitjat aquest any; els hem pogut veure diverses vegades al programa Tu Cara Me Suena, d’Antena3, acompanyant artistes tan reconeguts com Rosa LÓPEZ, Blas CANTÓ o Miquel FERNÁNDEZ. Els nois d’A Grup Vocal se senten còmodes davant la càmera i sembla que seguiran apareixent puntualment al programa aquest 2018.

D’altra banda, el grup ha seguit treballant en nous projectes propis. El més destacat és l’espectacle Artaban, la llegenda del quart Rei Mag, un muntatge de teatre musical familiar amb música de Marc SAMBOLA i lletres de Yasmina RINCÓN, que va néixer el Nadal del 2016 i que ha tornat aquest Nadal amb una dramatúrgia absolutament nova, sota la direcció escénica de Marc ANGELET. Es tracta d’un projecte coporduït per A Grup Vocal i Puça Espectacles i amb tota la complicitat de l’Orfeó Badaloní, i pel qual s’ha comptat amb la col·laboració d’artistes de la talla de Marc ROSICH, encarregat de la dramatúrgia, i Bealia GUERRA, coreògrafa del musical.

 

A més d’això, A Grup Vocal ha seguit oferint concerts a diferents poblacions de Catalunya amb cançons com Geronimo dels Sheppard o Treasure de Bruno MARS, que ja són clàssics del seu repertori i d’altres cançons noves com ARA! del grup català Doctor Prats o la mítica cançó de Maniac, de Michael SEMBELLO, coneguda com a banda sonora de la pel·lícula Flashdance.

“Hem començat el 2018 amb bon peu”
A Grup Vocal ha encetat el 2018 amb moltíssima feina; a banda de les diverses funcions d’Artaban i diversos concerts a Plaça Catalunya i Sant Cugat, en motiu de l’arribada dels Reis Mags d’Orient, s’han estrenat com a cor al programa de televisió: OPERACIÓN TRIUNFO, en una de les edicions amb més repercussió mediàtica. Una gran experiència que indica que aquest grup vocal està en plena forma i marca un bon inici d’any que promet ser molt productiu.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X