1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Orfeó Badaloní
  6. /
  7. Entitat
  8. /
  9. Conveni de col·laboració amb...

El passat dilluns 9 d’abril de 2018, Badalona Comunicació S.A.  l’Orfeó Badaloní varen torbar-se per signar un conveni de col·laboració.

l’Orfeó Badaloní, una entitat emblemàtica de Badalona que es troba a les portes del seu centenari, i que té com a finalitat la creació i el foment de la cultura i les arts escèniques, sempre ha manifestat la seva voluntat de col·laborar i relacionar-se amb aquelles institucions o entitats que treballen pel foment de la cultura i del teixit associatiu existent a Badalona.

En aquest sentit, Badalona Comunicació, empresa que gestiona els mitjans de comunicació públics de la ciutat i que també té com un dels seus objectius la promoció i difusió de la cultura en totes les seves formes, s’ha presentat com la institució ferma i adequada per portar a la pràctica aquesta voluntat compartida.

Amb aquest acord de col·laboració, ambdues entitats esperen donar compliment a les seves respectives missions i objectius pel que fa a l’àmbit cultural, alhora que s’amplia la oferta audiovisual d’actes culturals de qualitat.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X