1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Uncategorized
  6. /
  7. Concert benèfic de Corals...

Aquest dijous 9 de juny la Coral de l’Institut BVII ha organitzat a l’esglèsia de Sant Josep un Concert de Corals Juvenils.

A més de la possibilitat de mostrar el treball que fan aquests cors, i poder visualitzar la seva feina, s’ha col.laborat a favor de la Fundació Save of the children.

L’Orfeó hi ha participat com a col.laborador donant un cop de ma i afavorint la seva realització, i també com a part actuant ja que un dels cors participants ha estat la nostra Coral Allegro. Els altres participants han estat els Cors dels Instituts Isaac Albèniz, Badalona VII i La Llauna.

Interpretat cinc cançons de L’òpera de 3 rals (música de Kurt WEILL i text de Bertold BRECH) amb recitats d’actors i cantants solistes, els cants han estat reforçats per un grup instrumental format per alumnes i les mestres.

La Coral Allegro de l’Orfeó Badaloní ha fet una actuació valenta, era el grup més petit i a més faltaven components, han demostrat un nivell molt bo, cantant a veus i amb coreografies. Ens han ofert un repertori molt variat amb temes de MENKEN, CLAPTON, ABBA i TXARANGO.

El Cor de l’institut Badalona VII ha estat el més nombrós i mostra una trajectòria ascendent , és el seu segon any i ja han enregistrat un CD! Aquest grup ha ofert un repertori molt complert i variat, Loi-Loi (tradicional finesa), Hallelujah de L. COHEN, el Bon dia dels PETS fusionat amb el Cànon de PACHELBEL entre d’altres. S’han acompanyat en dues pececs per dos alumnes guitarristes.
El Cant de comiat ha estat la cançó de Jaume SISA Qualsevol nit pot sortir el sol.

Esperem que aquests concerts de joves tinguin continuïtat i felicitem a totes les directores i cantaires pel seu esforç, i també que els cantaires de La Llauna puguin participar plenament ja que aquest cop han tingut problemes per a participar.

Moltes felicitats Núria BORDAS, Roser FERNÁNDEZ, Esther MARTÍNEZ i Glòria LORENTE i a tots els participants. I moltes gràcies al rector de Sant Josep, mossen ANDREU, per a deixar-nos realitzar aquest concert dins l’església.

Crònica de Jaume ARIMONT

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X