1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. Cerimònia de cloenda del...

Ahir dimecres 27 d’octubre va tenir lloc a la sala d’exposicions El Refugi la cerimònia de cloenda i entrega de guardons del concurs fotogràfic BADALONA: cultura, societat i esport, iniciat el passat mes de juny.

L’acte, conduit pels representants de les quatre entitats organitzadores, va comptar també amb la presència de l’actual Regidora de Cultura Amanda FERIA i per membres de diverses entitats i comerços de Badalona que també varen assistir a la cerimònia com a públic.

Els obsequis i la dotació económica que van endur-se els quatre finalistes van ser possibles gràcies al patrocini d’Òptica Hispano i Trofeus Badalona que molt generosament han participat en el concurs.

El primer premi, va ser per Emili COMBALIA MOLL, amb la seva obra El Mono. Obsequi entregat per la Regidora de Cultura, Educació i Joventut Amanda FERIA.

El segon premi, va ser per Jesús ORTEGA PERIS, amb la seva obra Queix de Badalona cap al sol naixent. Obsequi entregat per la Penya Fotogràfica de Badalona.

El tercer premi, va ser per Jesús CRESPO MASFERRER, amb la seva obra Dalt la Vila. Obsequi entregat per l’Associació Alumni Maristes Baetulo.

El premi per votació popular va ser per Judit CABELLO FERNÀNDEZ, amb la seva obra Opacarofilia. L’obsequi va ser entregat per Trofeus Badalona.

L’Orfeó Badaloní l’Ateneu va fer entrega de la dotació econòmica.

 

 

 

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X