1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. Celebrada l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA...

El passat dissabte 29 de juny va celebrar-se l’Assemblea General Ordinària corresponent a l’any 2019 a l’Espai Tolrà.

Les intervencions dels diversos ponents varen servir per anar dibuixant el perfil de l’estat socioeconòmic actual de l’Entitat, tot fent balanç del nombre de socis, actes, convenis i relacions institucionals esdevinguts durant el 2018.

Durant aquestes, es va fer notòria la necessitat de millorar el sentiment de pertinença a l’Entitat, tant de manera individual com col·lectiva, així com de continuar treballant per enfortir les relacions interpersonals i amb les diverses entitats de Badalona.

En quant a la celebració del centenari, la Comissió va exposar les tasques realitzades fins a dia d’avui, les propostes rebudes per part dels associats i la importància de projectar el Centenari fora de l’Entitat i més enllà del barri del centre.

També es va deixar constància de la participació del gruix de voluntaris, delegats i gent afina a l’Entitat que durant el 2018 s’ha implicat en els diferents àmbits per tal que els engranatges de l’Orfeó seguissin funcionant en el seu dia a dia. Agraïment, per acabar, la voluntat dels promotors que han ajudat a fer possible la centena d’actes públics celebrats durant el 2018.

MEMÒRIA DE L’ASSEMBLEA 2019

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X