1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. BODEGONS DE PANDÈMIA: Exposició...

“El món de la Fotografia és tan extens que, dins del seu mantell hi caben totes aquelles manifestacions artístiques que pugui imaginar la mentalitat de l’home, això si, obtingudes amb una càmera fotogràfica, tot i que, avui en dia, la tecnologia ens ha ofert tota mena de mitjans per portar-les a terme com pot ser, per exemple, un telèfon mòbil. Fins i tot hi ha algun mestre que obté molt bones imatges utilitzant exclusivament un escànner.

Particularment una de les especialitats que mes m’han interessat des de sempre ha estat la de creació de imatges, principalment bodegons, en considerar que es pot desenvolupar la imaginació i transmetre sensacions i, molt mes en la època que ens ha tocat viure.

Certament que, en els moments mes durs del confinament a molts fotògrafs ens ha suposat un gran alleugeriment i ens ha omplert les moltes estones que hem hagut d’estar tancats a casa.

A més a més tenim l’avantatge de disposar de tot el temps del món i, fins i tot, si el bodegó és d’alimentació, en acabar podem degustar les fruites que hem fet servir.

Per aquest motiu tinc el gust d’oferir-vos aquesta exposició que tindrà lloc amb el títol de Bodegons de pandèmia a l’Espai Tolrà des del 29 d’abril al 30 de Maig de 2021.

Espero i desitjo que gaudiu  de la Mostra i del Taller tant com ho hem fet nosaltres preparant-ho.”

Text de J. Lluís GARCIA SURRALLÉS

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X