1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Uncategorized
  6. /
  7. Anul·lat el concert de...

Orfeo Badaloni - Orquestra Baetulo_72

El concert de l’Orquestra Baetulo que estava programat pel proper diumenge 4 de novembre de 2017, al Teatre Zorrilla, ha estat anul·lat. Els motius pels quals l’Orfeó Badaloní ha pres aquesta decisió han estat els següents:

  • Al 2016 la Regidoria de Cultura es va comprometre a signar un conveni amb l’Orfeó Badaloní, on l’Orquestra establiria la seva residència al Teatre Zorrilla per oferir dues produccions musicals en el curs 2017 i dues al 2018 (amb possibilitat de fer-ne una tercera si hi havia bona acceptació per part del públic).
  • El projecte de l’Orquestra Baetulo ja és una realitat; en la seva estrena es va demostrar clarament el seu altíssim nivell. Malgrat això, a causa de la complexitat que demana la gestió d’aquest projecte,  la signatura d’aquest conveni s’ha ajornat pel proper 2018, quan Badalona Cultura disposarà de nous pressupostos i es podrà  fer front amb més garanties a la nova formació.
  • En aquestes circumstàncies us volem fer saber que ha estat l’Orfeó Badaloní qui amb els seus recursos i amb l’ajut de les Empreses Promotores GRUMAT BADAGRES, PFB SERVEIS FUNERARIS BADALONA i INSEFA PLATAFORMA DE PROJECTES varen assumir el concert inaugural que es va celebrar al Teatre Zorrilla el passat 14 de maig, dins del programa de Festes de Maig.
  • L’Orquestra Baetulo implica una complexitat de gestió i planificació, i un gran esforç econòmic. L’Orfeó Badaloní és qui ha pres aquesta decisió esperant que aviat puguem rebre la proposta de la Regidoria que definitivament garanteixi la viabilitat del projecte.

Agraïm a tots el suport que ens vareu brindar quan varem anunciar el naixement de l’Orquestra i esperem que ben aviat puguem donar-vos notícies mes positives.

Aquells de vosaltres que ja haguessiu adquirit les entrades pel concert del 4 de novembre, podeu demanar la devolució a les taquilles del Teatre Zorrilla.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X