1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. Agenda
  6. /
  7. Música
  8. /
  9. A Grup Vocal al...

Després de l’intimista i delicat Acústics que ens varen oferir el 8 de juny a la fàbrica de l’Anís del Mono, i que van repetir la setmana següent en una terrassa de Barcelona, els incombustibles integrants d’A Grup Vocal van desplaçar-se fins a Vic per participar en la 34ª edició del Festival Internacional de Música Cantonigròs.

Pels qui no saben de què va la cosa, us direm que el festival consisteix en una macro cita musical que cada any concentra diversos grups corals i dansaires d’arreu del món, d’un nivell artístic i formatiu bastant exigent, i que durant quatre dies participen d’actes, concerts, exhibicions i competicions, en un marc de diversitat i germanor entre cultures.

Enguany, el festival va celebrar-se els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol, al Teatre l’Atlàntida de Vic, amb una llista de trenta grups participants en les disciplines de Cors Mixtes, Veus Femenines, Cors Infantils i Cors Mixtes de música popular i danses populars.

Dijous va celebrar-se la inauguració del festival; cerimònies, actuacions i un concert d’apertura en el que també hi varen participar el Quartet Mèlt, els guanyadors de la edició 2015 del concurs televisiu Oh Happy Day, de TV3.

Divendres començaven les competicions; A Grup Vocal participava en la competició de Cors Mixtes, juntament amb una desena de formacions més. Aquesta consistia en interpretar una peça obligada per a tots els participants, l’Ave Maria de Tomás Luis DE VICTORIA (1548-1611), i tres partitures de lliure elecció, amb la condició de que una d’elles fos anterior al segle XX, una altra posterior al segle XIX, i una tercera de qualsevol època.

El primer lloc va ser pel grup Cantemus Mixed Choir, de nyiregyhaza-hongria, mentre que els nostres companys varen quedar en setena posició.

No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X