1. Inici
  2. /
  3. Notícies
  4. /
  5. General
  6. /
  7. 10 anys d’A Grup...

2012 – 2022 · El Grup Barceloní A GRUP VOCAL, dirigit per Marc Sambola celebra el seu 10è aniversari

La formació dirigida pel compositor i director musical Marc Sambola, va donar-se a conéixer l’any 2014 al programa Oh Happy Day de TV3, sota el nom d’Amarcord, i va anar creixent al llarg dels anys fins esdevenir un grup vocal professional que enguany celebra el seu 10è aniversari.

Al llarg d’aquests 10 anys de trajectòria, els membres d’A Grup Vocal han trepitjat un bon grapat d’escenaris catalans, entre els quals destaquen les seves actuacions a la Casa Milà de Gaudí, la Sala Barts de Barcelona on van participar a la Gala dels “Premis Max 2015” i els
teatres Coliseum, Tívoli i Condal, entre d’altres. També se’ls ha pogut veure en nombrosos programes de televisió com Tu Cara Me Suena d’Antena 3 o Operación Triunfo, La Mejor Canción Jamás Cantada i Las Tres Puertas de RTVE1, entre d’altres.

 

“Reloj suizo sonoro (…) La conexión del grupo es muy potente y las voces de los cantantes
empastan completamente entre sí con unas dinámicas trabajadísimas.” En Platea

 

A Grup Vocal

A Grup Vocal ofereix actualment diversos espectacles: ZENIT: el seu concert de versions pop i pop-rock amb coreografies plenes d’energia. Octubre, cançons per la llibertat: un emotiu recorregut per la nova cançó catalana, amb coreografies de Montse Colomé. I, per Nadal,
l’espectacle Christmas Rocks!, que combina nadales tradicionals, temes nadalencs actuals i poemes de diverses autores i autors catalans. Tot plegat, amb una posada en escena plena de coreografies i amb l’energia característica del grup.

A més, A Grup Vocal també compta amb un espectacle de teatre musical: Artaban, la llegenda del quart rei mag, amb música original de Marc Sambola, lletres de Yasmina Rincón i text de Marc Rosich. Artaban es va estrenar al Teatre Zorrilla de Badalona i, després de fer temporada al Teatre Condal de Barcelona, sota la direcció de Marc Angelet, continua girant cada Nadal pels teatres de moltes viles catalanes.

Artaban, la llegenda del quart rei mag
Artaban, la llegenda del quart rei mag

ACTES DE CELEBRACIÓ

A Grup Vocal forma part de l’entitat des del 2016 i s’ha consolidat com un grup de pes, establint un lligam estret i participant habitualment en les nostres activitats. Enguany, per commemorar el centenari de l’Orfeó, A Grup Vocal serà l’encarregat de liderar-ne l’acte central. “Cent Anys i Un Dia” sota la direcció artística de Marc Sambola, és un espectacle multidisciplinari que repassa tota la història de l’entitat a través de les vivències de tres dones de diferents generacions. L’acte tindrà lloc el diumenge 29 de maig de 2022 al Casino de l’Aliança de Poblenou i comptarà amb la participació de gran part de les activitats que es desenvolupen dins de l’OB.

 

“L’activitat constant i el desig irrefrenable de crear nous projectes
és el secret que manté viva la flama del grup.” Marc Sambola.

 

Per celebrar aquests 10 anys, A Grup Vocal, està preparant un concert on repassarà la seva trajectòria com a formació i es retrobarà amb totes aquelles persones que han format part del grup i que li han donat sentit i recolzat des dels seus inicis. Una festa emotiva que se
celebrarà el proper 19 de juny a les 19h al Teatre Margarida Xirgu de Badalona.

 

Presentació del nou logo d'A Grup Vocal amb motiu del seu desè aniversari
Presentació del nou logo d’A Grup Vocal amb motiu del seu desè aniversari
No t'ho perdis!

El nostre butlletí de notícies i propers actes.

Vols fer-te voluntari?

Gaudeix-ne amb nosaltres!

Programa joves en pràctiques
programa joves en practiques
OB100,
el centenari
X